Stage lopen of juridische bijbaan?

  1024 683 Wessel Van der Lans

  Zit je in de eindfase van jouw studie en heb je affiniteit met het arbeidsrecht? Kom dan stage lopen bij Wessel Van der Lans Arbeidsrecht advocaten in Haarlem.

  Wij bieden je een interessante stage waarbij je helemaal meedraait in onze praktijk. Onze klanten zijn bedrijven, particulieren en ondernemingsraden. Je woont besprekingen en zittingen bij en je ervaart hoe het werken in de advocatuur is.

  Wessel Van der Lans Advocaten is een jong en ambitieus kantoor gevestigd naast Haarlem CS (Kennemerplein 20). Een stage duurt in principe 2 maanden met een beschikbaarheid minimaal 4 dagen per week. Maar in overleg is veel mogelijk. Je ontvangt van ons een marktconforme stagevergoeding.  

  Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige rechtenstudent (m/v) met ├ęchte interesse in het arbeidsrecht die nauwkeurig kan werken en houdt van aanpakken.

  Juridische bijbaan
  Wij bieden studenten ook de mogelijkheid voor een juridische bijbaan gedurende minimaal twee dagen per week. Je ondersteunt dan als paralegal de advocaten van Wessel Van der Lans Advocaten.

  Interesse?
  Heb je interesse? E-mail dan jouw c.v. en een korte motivatie naar mr. E.J.M. van der Lans: emilie@wesselvanderlans.nl. Voor vragen kan je ook telefonisch contact opnemen met Emilie via 023-303 46 98.